Studio në një ndër 100 Universitetet më të mira në botë, në Selanik, Greqi - The University of Sheffield International Faculty, CITY College
Studio në një ndër 100 Universitetet më të mira në botë, në Selanik, Greqi - The University of Sheffield International Faculty, CITY College
Studio në një ndër 100 Universitetet më të mira në botë, në Selanik, Greqi - The University of Sheffield International Faculty, CITY College

Fakulteti Ndërkombëtar i Universitetit Sheffield, CITY College
Kampusi kryesor: Selanik, Greqi
Bachelor, Master dhe Master në Administrim Biznesi për Ekzekutivë në Selanik Greqi

Arsyet pse duhet të zgjidhni të studioni në Fakultetin Ndërkombëtar të Universitetit Sheffield, CITY College në Selanik, Greqi:
 
 • Studentët tanë marrin një diplomë nga Universiteti Sheffield, një nga 100 universitetet më të mira në botë, i akredituar dhe njohur nga organe zyrtare ndërkombëtare.
 • Me këtë diplomë, studentët tanë gëzojnë mundësi punësimi në Evropë dhe në të gjithë botën.
 • Edukimi që ofrohet nga ne dhe përvoja studentore është e cilësisë më të lartë dhe Programi që ofrohet është i akredituar nga organe të shumta prestigjoze dhe profesionale ndërkombëtare për arsimin e lartë (UK NARIC, BAC, AMBA, AACSB International, CMI, BCS, BPS)
 • Ne ju ofrojmë studentëve shërbime të shkëlqyera mbështetëse në lidhje me, vizën studentore, leje qëndrimi, strehim, dhe për më tepër i ndihmojmë ata në jetën e tyre akademike dhe sociale.
 • Kampusi jonë është i vendosur, në dy ndërtesa, në qendër të Selanikut, duke i ofruar studentëve lehtësira të shumta.
 • Studentët gëzojnë një mjedis ndërkombëtar me studentë të tjerë dhe staf akademik nga e gjithë bota.
 • Selaniku është një qytet i bukur mesdhetar, i pasur me histori, i vendosur në Greqinë Veriore. Qytet i sigurt dhe miqësor ku studiojnë më shumë se 80.000 studentë universitarë.
Për më shumë informacion në lidhje me skemën tonë të bursave ju lutem na kontaktoni.
Ne ofrojme 30% bursa per te gjitha studimet universitare (Bachelors studies).
Programet tona:
 
  Studime Universitare në Selanik
 • Finance and Accounting
 • Management
 • Marketing
 • Hotel and Hospitality
 • Computer Science
 • Computer Science (Business Informatics)
 • Computer Science (Internet Computing)
 • Psychology
 • English Language and Linguistics

  Studime Pasuniversitare në Selanik
 • Banking and Finance
 • Digital Marketing and Social Media
 • Marketing, Advertising & Public Relations
 • Management
 • Human Resource Management
 • Hotel and Tourism Management
 • Logistics and Supply Chain Management
 • Advanced Software Engineering
  (Data Networks)
 • Advanced Software Engineering
  (Web and Mobile Applications)
 • Advanced Software Engineering
  (Information Security)
 • Advanced Software Engineering
  (Data Analytics)
 • Counselling Psychology
 • Counselling Psychology with a Practicum
 • Clinical Neuropsychology
 • Cognitive Neuropsychology
 • Applied Linguistics with TESOL
  Studime Pasuniversitare Online
 • Menaxhim Shëndetësor dhe Lidership
  Ekzekutiv MBA në Selanik
 • MBA in General Management
 • MBA in Marketing
 • MBA in Finance
 • MBA in Logistics
 • MBA in Healthcare Management
 • MBA in Human Resource Management

Fakulteti Ndërkombëtar i Universitetit Sheffield, CITY College, në Selanik, Greqi është një nga 6 fakultetet akademike të Universitetit, i vetmi i vendosur jashtë Mbretërise së Bashkuar. Universiteti Sheffield është një universitet britanik. Universiteti Sheffield është institucion kërkimor, me një reputacion të gjerë botëror për cilësi dhe përsosmëri. Gjashtë Fitues të Çmimit Nobel kanë studiuar ose punuar pranë këtij Universiteti. Ai renditet i 22 në Evropë dhe zë vendin e 75 në botë (QS 2019). Po ashtu është i renditur ne "10 % të Universiteteve më të mira për kërkime shkencore". Universiteti i Sheffield, i përket 1% të "Universiteteve me të mira në botë".

PROGRAMET MASTER (ofrohen në fundjave) në Sofje të Bullgarisë

Nëse jeni të interesuar për të ndjekur një Program Master që ofrohet gjatë fundjavës, shikoni programet tona Master te cilat ofrohen 1 fundjavë në muaj në Sofje, Bullgari. Këto janë programe të Universitetit Sheffield të ofruara në Sofje, Bullgari.
Për më shumë informacion ju lutem shikoni këtu.

Për më shum​ë informacion rreth programeve tona, tarifat dhe bursat ju lutem plot​ë​soni t​ë dh​ënat tuaja më posht​ë​ dhe p​ërfaq​ësuesi yn​ë n​ë vendin tuaj do t​'​ju kontaktoj​ë.

Please fill in the form in English

  Të dhënat e mbledhura në këtë formular do të përdoren për t’ju dërguar informacione në lidhje me programin e studimeve për të cilin ju jeni të interesuar. Të dhënat tuaja do të mbahen për të mundësuar përgjigjen ndaj çdo pyetjeje të ardhshme që mund të keni. Të dhënat tuaja do të aksesohen nga ne dhe përfaqësuesi ynë në vendin tuaj dhe nuk do të ndahen me të tjerë apo përdoren për qëllime të tjera.

Download Brochure

Fakulteti Ndërkombëtar i Universitetit Sheffield, CITY College
Kampusi kryesor: Selanik, Greqi
Bachelor, Master dhe Master në Administrim Biznesi për Ekzekutivë në Selanik Greqi

Arsyet pse duhet të zgjidhni të studioni në Fakultetin Ndërkombëtar të Universitetit Sheffield, CITY College në Selanik, Greqi:
 
 • Studentët tanë marrin një diplomë nga Universiteti Sheffield, një nga 100 universitetet më të mira në botë, i akredituar dhe njohur nga organe zyrtare ndërkombëtare.
 • Me këtë diplomë, studentët tanë gëzojnë mundësi punësimi në Evropë dhe në të gjithë botën.
 • Edukimi që ofrohet nga ne dhe përvoja studentore është e cilësisë më të lartë dhe Programi që ofrohet është i akredituar nga organe të shumta prestigjoze dhe profesionale ndërkombëtare për arsimin e lartë (UK NARIC, BAC, AMBA, AACSB International, CMI, BCS, BPS)
 • Ne ju ofrojmë studentëve shërbime të shkëlqyera mbështetëse në lidhje me, vizën studentore, leje qëndrimi, strehim, dhe për më tepër i ndihmojmë ata në jetën e tyre akademike dhe sociale.
 • Kampusi jonë është i vendosur, në dy ndërtesa, në qendër të Selanikut, duke i ofruar studentëve lehtësira të shumta.
 • Studentët gëzojnë një mjedis ndërkombëtar me studentë të tjerë dhe staf akademik nga e gjithë bota.
 • Selaniku është një qytet i bukur mesdhetar, i pasur me histori, i vendosur në Greqinë Veriore. Qytet i sigurt dhe miqësor ku studiojnë më shumë se 80.000 studentë universitarë.
Për më shumë informacion në lidhje me skemën tonë të bursave ju lutem na kontaktoni.
Ne ofrojme 30% bursa per te gjitha studimet universitare (Bachelors studies).
Programet tona:
 
  Studime Universitare në Selanik
 • Finance and Accounting
 • Management
 • Marketing
 • Hotel and Hospitality
 • Computer Science
 • Computer Science (Business Informatics)
 • Computer Science (Internet Computing)
 • Psychology
 • English Language and Linguistics

  Studime Pasuniversitare në Selanik
 • Banking and Finance
 • Digital Marketing and Social Media
 • Marketing, Advertising & Public Relations
 • Management
 • Human Resource Management
 • Hotel and Tourism Management
 • Logistics and Supply Chain Management
 • Advanced Software Engineering
  (Data Networks)
 • Advanced Software Engineering
  (Web and Mobile Applications)
 • Advanced Software Engineering
  (Information Security)
 • Advanced Software Engineering
  (Data Analytics)
 • Counselling Psychology
 • Counselling Psychology with a Practicum
 • Clinical Neuropsychology
 • Cognitive Neuropsychology
 • Applied Linguistics with TESOL
  Studime Pasuniversitare Online
 • Menaxhim Shëndetësor dhe Lidership
  Ekzekutiv MBA në Selanik
 • MBA in General Management
 • MBA in Marketing
 • MBA in Finance
 • MBA in Logistics
 • MBA in Healthcare Management
 • MBA in Human Resource Management

Fakulteti Ndërkombëtar i Universitetit Sheffield, CITY College, në Selanik, Greqi është një nga 6 fakultetet akademike të Universitetit, i vetmi i vendosur jashtë Mbretërise së Bashkuar. Universiteti Sheffield është një universitet britanik. Universiteti Sheffield është institucion kërkimor, me një reputacion të gjerë botëror për cilësi dhe përsosmëri. Gjashtë Fitues të Çmimit Nobel kanë studiuar ose punuar pranë këtij Universiteti. Ai renditet i 22 në Evropë dhe zë vendin e 75 në botë (QS 2019). Po ashtu është i renditur ne "10 % të Universiteteve më të mira për kërkime shkencore". Universiteti i Sheffield, i përket 1% të "Universiteteve me të mira në botë".

I akredituar dhe i njohur nga:
 
I akredituar dhe i njohur nga: AMBA, CMI, AACSB, BAC, BCS, UK NARIC
I akredituar dhe i njohur nga:
 
I akredituar dhe i njohur nga: AMBA, CMI, AACSB, BAC, BCS, UK NARIC
 
The University of Sheffield International Faculty, CITY CollegeThe University of Sheffield International Faculty, CITY College
Na kontaktoni
E: mirela.arqimandriti@citycollege.sheffield.eu
T: +355682059301
www.citycollege.sheffield.eu

Facebook

Facebook