Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα / Νέα /
20 Ιουνίου 2019

Tο University of Sheffield κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα 100 πανεπιστήμια του κόσμου

To μόνο από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το οποίο έχει Ακαδημαϊκό Τμήμα στην Ελλάδα, το CITY College International Faculty

Για πολλοστή συνεχή χρονιά το Πανεπιστήμιο του Sheffield κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα του κόσμου. Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Πανεπιστημίου στην ακαδημαϊκή έρευνα και τη διδασκαλία επιβεβαιώνονται συνέχεια από διεθνείς φορείς αξιολόγησης.

 

QS World University RankingsQS World University Rankings

To Πανεπιστήμιο του Sheffield κατατάσσεται 25ο στην Ευρώπη και 78ο στον κόσμο στην παγκόσμια κατάταξη QS World University Rankings 2020.

QS World University Rankings 2020 - topuniversities.com

 

Times Higher Education World UniversityTimes Higher Education World University

Το Πανεπιστήμιο του Sheffield κατατάσσεται 106ο στον κόσμο και 12ο στην Μεγάλη Βρετανία σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη Times Higher Education World University Rankings 2019. Στην ίδια κατάταξη το Πανεπιστήμιο του Sheffield βρίσκεται στην 42η θέση στην λίστα των καλύτερων 200 πανεπιστημίων στην Ευρώπη.

Times Higher Education World University Rankings

Times Higher Education best universities in Europe

Times Higher most international universities in the world

 

Research Excellence Framework

Το Research Excellence Framework 2014 επιβεβαίωσε την θέση του Πανεπιστημίου του Sheffield ως κορυφαίο πανεπιστήμιο στον κόσμο. Τα αποτελέσματα έδειξαν την αριστεία του πανεπιστημίου στην έρευνα σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, κατατάσσοντάς το για ακόμα μία χρόνιά στο 10 τοις εκατό των καλύτερων πανεπιστημίων στην Μεγάλη Βρετανία.

Research Excellence Framework 2014

 

Μέλος του Russell Group

To Πανεπιστήμιο του Sheffield ανήκει στο Russell Group, στον ομίλο των κορυφαίων δημοσίων ερευνητικών πανεπιστημίων της Βρετανίας. Ως μέλος αυτού του ελίτ ομίλου, το Πανεπιστήμιο του Sheffield ανήκει στα «Κορυφαία 24 Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας». 

Russell Group

Times Higher Education Student Experience Survey 2017

 

Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield είναι αναπόσπαστο ακαδημαϊκό κομμάτι (faculty) του Πανεπιστημίου του Sheffield και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Το Διεθνές Τμήμα CITY College η 6η Ακαδημαϊκή Σχολή του Πανεπιστημίου του Sheffield και η μόνη που εδρεύει εκτός Μ. Βρετανίας, στη Θεσσαλονίκη. Στο Διεθνές Τμήμα λειτουργούν τέσσερα ακαδημαϊκά τμήματα: το Τμήμα Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, το Τμήμα Πληροφορικής, το Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας, και το Τμήμα Ψυχολογίας.

Οι φοιτητές του βρετανικού Πανεπιστήμιου του Sheffield που σπουδάζουν στο Διεθνές Τμήμα CITY College στη Θεσσαλονίκη, λαμβάνουν με την ολοκλήρωση των σπουδών τους το πτυχίο του Πανεπιστημίου του Sheffield, ενός από τα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

To Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη είναι το μόνο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή της ΝΑ και Ανατολικής Ευρώπης που οι τίτλοι σπουδών του κατατάσσονται τόσο ψηλά στις παγκόσμιες κατατάξεις.

The University of Sheffield - Firth Court

επιστροφή