Κολέγιο CITY College
Main Campus, Thessaloniki, Greece
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα /
22 Μαΐου 2015

Νέα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Μηχανική Λογισμικού (Software Engineering) από το Τμήμα Πληροφορικής

Νέα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Μηχανική Λογισμικού (Software  Engineering) από το Τμήμα ΠληροφορικήςΤο Τμήμα Πληροφορικής του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield, ανακοινώνει την έναρξη τριών (3) νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Μηχανική Λογισμικού (Software Engineering). Το Τμήμα Πληροφορικής δημιούργησε τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα με στόχο να διευρύνει το portfolio του και να προσφέρει την δυνατότητα στους φοιτητές του να αποκτήσουν εξειδίκευση σε τρεις σύγχρονες ειδικότητες: τις Τηλεπικοινωνίες (Telecommunications), την Δημιουργία Web και Mobile Εφαρμογών (Web and Mobile Applications) και την Ασφάλεια (Security).

Τα νέα προγράμματα που θα αρχίσουν να ‘τρέχουν’ το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 είναι τα παρακάτω:

«Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία εργασίας το επάγγελμα του Μηχανικού Λογισμικού (Software Engineer) είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα στον κόσμο. Με τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα στόχος μας είναι να παρέχουμε στους φοιτητές μας τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ειδίκευση στις σύγχρονες τεχνολογίες, οι οποίες να ανταποκρίνονται στις σημερινές και αυριανές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Τα προγράμματά μας δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή της γνώσης μέσα από πραγματικά case studies και εργασίες με πραγματικούς ‘πελάτες-εταιρίες’. Με αυτόν τον τρόπο, καθώς και με σύγχρονες διδακτικές μεθόδους επιτυγχάνεται η προετοιμασία των μεταπτυχιακών μας φοιτητών για άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας», λέει ο υπεύθυνος των μεταπτυχιακών προγραμμάτων και Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής, Δρ Δημήτρης Δρανίδης.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ ή αντίστοιχου εκπαιδευτικού ιδρύματος με πρώτο πτυχίο στην Πληροφορική, την Μηχανική ή κάποια σχετική επιστήμη.

Η διδασκαλία γίνεται στα αγγλικά ενώ τα προγράμματα μπορούν να ολοκληρωθούν είναι σε 1 (full time) είτε σε 2 (part time) χρόνια. Τα μαθήματα γίνονται κατά τις απογευματινές ώρες, τις καθημερινές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πληροφορικής ή με το Τμήμα Εγγραφών (τηλ. 2310 275575, email: admissions@city.academic.gr).

 

επιστροφή